Atsižvelgdami į įvestus duomenis, apskaičiuokite apskaičiuotą riebalų laisvos masės indeksą (FFMI).
Individuali atskirų FFMI rezultatų klasifikacija.
FFMI | Apibūdinimas |
---|---|
Žemiau 18 | Žemiau vidurkio |
18 - 20 | Vidutinis |
20 - 22 | Virš vidutinio |
22 - 23 | Puikiai |
23 - 26 | Prasmingesnis |
26 - 28 | Įtartinas |
Daugiau nei 28 | Mažai tikėtina |
Didesnės nei 28 vertės greičiausiai nebus pasiektos natūraliai.
Kūno riebalai [kg] = Svoris [kg] * Kūno riebalų lygis [%] / 100
Mišios be riebalų [kg] = Svoris [kg] * (1 - (Kūno riebalų lygis [%] / 100))
FFMI [kg/m²] = Mišios be riebalų [kg] / (Aukštis [m])²
Normalizuotas FFMI [kg/m²] = FFMI [kg/m²] + 6.1 * (1.8 - Aukštis [m])